Drugi a tym samym ostatni tydzień ferii za nami… tym razem spędziliśmy je ze starszą grupą-szkolniakami:) niestety nie udało nam się zrealizować wszystkich naszych planów😆codziennie zostawałyśmy przegłosowywane i odstrzelane podczas gry w Mafie, która bez dwóch zdań cieszyła się największym uznaniem😆graliśmy w każdej wolnej chwili rezygnując nawet z przerw w zajęciach, każdorazowo rozpoczynaliśmy i kończyliśmy nią dzień a i tak nie znudziła się naszym uczestnikom😂 pod koniec niektórzy z nas byli już ekspertami w odczytywaniu innych osob😆koniecznie trzeba to powtórzyć! A co oprócz tego?? Największym uznaniem cieszyły się gry zespołowe, współpraca naprawdę z każdym dniem szła coraz lepiej a jej efekty były owocniejsze;) uczyliśmy się precyzyjnie nadawać komunikaty, uważne słuchać innych bo inaczej nici z końcowego efektu pracy całej drużyny! Zabawy te tak wciągnęły naszych uczestników ze niejednokrotnie powtarzaliśmy je po kilka razy bo każdy chciał choć raz sprawdzić swoje mozliwosci w każdej z ról:) oczywiście nie zabrakło pięknych arcydzieł, eksperymentów, zabaw na śniegu i łyżwowego szaleństwa 🙂 zapraszamy do fotogalerii;)