W dniach 04.02. do 10.02.2015r. odbył się niezapomniany obóz wyczynowo – wypoczynkowo – terapeutyczny „Zimowe Bieszczady”, w którym wzięli udział wychowankowie rodzinnych form pieczy zastępczej w wieku 7 – 17 lat.

Wyjazd był dla nas bardzo owocny, pogoda dopisała, atrakcje były bardzo trafione a właściciele ośrodka przyjęli nas po królewsku!

Za sfinalizowanie przedsięwzięcia serdecznie dziękujemy uczestnikom i ich opiekunom oraz:

1. Panu Danielowi Wojtasowi – Właścicielowi Agencji Turystycznej Bieszczady Adventure  i OSW Sklany w Polańczyku
  2. Panu Arturowi Wojtasowi – Właścicielowi Pensjonatu Leśniczówka w Berezce;
  3. Państwu Andrzejowi i Iwonie Chytła /Rodzinnemu Domowi Dziecka i ich podopiecznym/ – za odwiedziny i wspaniałe smakołyki dla nas;
  4. Państwu Andrzejowi i Marii Kulas za pomoc i nieocenione wsparcie.

Magdalena Koczaj – Kizior