logo FIO

Stowarzyszenie Nowy Dom w Nagawczynie informuje, że w dniu 08.12.2012r. (sobota) planowany jest wyjazd uczestników projektu „Moje kompetencje – mój atut” do Parku Wodnego w Krakowie. W ramach środków projektowych sfinansowany zostanie
3 godzinny pobyt uczestników w Aqaparku. Należy zaopatrzyć dzieci w niezbędny prowiant na drogę lub pieniądze na zakup posiłku oraz oczywiście w stój kąpielowy, czepek i klapki.

Wyjazd planuje się o godz. 8.30  z Dębicy powrót na ok.  godz. 17.

Ponadto w dniu 15.12.2012r. (sobota) o godz. 14.40 zapraszamy wychowanków wraz z opiekunami do Kina Śnieżka w Dębicy na seans filmowy dla dużych i małych pt.  „Renifer Niko ratuje brata”. Z nieformalnych źródeł wiemy, że odwiedzi nas św. Mikołaj i każda rodzina  otrzyma przed seansem paczki dla wychowanków!!!!

W celu dobrej organizacji obu przedsięwzięć konieczne jest niezwłoczne potwierdzenia uczestnictwa dziecka/i – proszę o pilny kontakt  – 509 181 369 czy mailowo magdakoczaj@interia.pl.

Niepotwierdzenie udziału do dnia 01.12.2012r. będzie traktowane równoznacznie odmową udziału  w wyjeździe oraz kinie.

Pozdrawiam i czekam na złoszenia:

Magda Koczaj – Kizior