Cóż to był za wieczór! Pełen szczęścia, roześmianych buź i radosnych oczu!!! W tym roku dzięki Wam drodzy Mikołajowie aż 112 dzieci spełniło swoje marzenia! Z uwagi na odległości dzielące nas od niektórych wychowanków na naszym sobotnim spotkaniu swoje prezenty odebrało 58 dzieci! Do kolejnych 54 dzieci z innych części naszego województwa wymarzone prezenty już nadjeżdżają! Niektóre ze stworzonych przez Was paczek były tak duże że swoją wielkością nawet kilkakrotnie przerastały naszych maluchów!! Ale ile było dzięki temu pisków i okrzyków radości! Szczęścia było co nie miara, nawet do późnych godzin nocnych dzieciaki zachwycały się i bawiły otrzymanymi prezentami! Wszystkim Mikołajom bardzo, bardzo dziękujemy!! Z całą pewnością nikt nie był rozczarowany!
Serdecznie dziękujemy również Pani Dyrektor Zespołu Szkół w Machowej- Krystynie Niemiec za obecność i udostępnienie sali, Nauczycielom z tej szkoły, którzy zaangażowali się w przygotowanie dla nas imprezy, a także uczniom szkoły, za przygotowanie
i przeprowadzenie dla dzieci gier, zabaw, atrakcji i wspaniałego występu!! Bawiliśmy się świetnie!! Serdecznie dziękujemy!!! Jesteście wspaniali!
Swoją obecnością zachwycili nas również pan z-ca burmistrza miasta Pilzna- Krzysztof Krawiec oraz pan sołtys- Jan Strzała! Serdecznie dziękujemy za obecność!
W imieniu obdarowanych, ich opiekunów oraz Zarządu naszego Stowarzyszenia składamy serdeczne podziękowania dla Wszystkich naszych darczyńców:
1. Dyrekcji, nauczycielom i uczniom szkół:
• Zespół Szkół w Latoszynie:
• Niepubliczne przedszkole „Zakątek Malucha” w Brzeźnicy
• Publiczna Szkoła Podstawowa w Nagawczynie
• Niepubliczne przedszkole „Akademia Maluszka” w Nagawczynie
• Niepubliczne Przedszkole „Tęczowa Kraina” w Pustyni
• Zespół Szkół w Zawadzie
• Publiczna Szkoła Podstawowa w Gumniskach
• Zespół Szkół Zawodowych w Pustkowie Osiedlu
• Zespół Szkół w Brzeźnicy
• Zespół Szkół w Podgrodziu
• Zespół Szkół w Pustkowie Osiedlu
Dzięki wam, aż 41 dzieci spełniło swoje marzenia!!!!
Serdeczne podziękowania ślemy również dla Pani Agaty Wiater za rozpropagowanie naszej akcji i koordynację w aż tylu szkołach i wśród indywidualnych osób! Jednocześnie gratulujemy tytułu „Wolontariusza Roku 2017 powiatu dębickiego”!!!! W pełni zasłużony tytuł!!
2. Już po raz czwarty Dyrekcja, nauczyciele i uczniowie II LO w Dębicy przyłączył się do naszej akcji „Zostań Mikołajem” dla dzieci z rodzinnych form pieczy zastępczej. Dzięki Wam aż 5 dzieci otrzymało wymarzone prezenty! Serdeczne podziękowania ślemy na ręce Pani Katarzyny Buszek za zaangażowanie i koordynowanie akcją!
3. Dziękujemy również Dyrekcji, nauczycielom i uczniom ZS w Machowej, którzy obdarowali prezentami naszych podopiecznych!
4. Dziękujemy również 56Drużynie Harcerskiej przy SP w Dobrkowie, którzy przyłączyli się do naszej akcji!!
5. W imieniu obdarowanych, ich opiekunów oraz Zarządu Stowarzyszenia Nowy Dom składamy serdeczne podziękowania dla Szkoły Podstawowej Nr 10 w Dębicy, uczniów klasy V b, ich rodziców oraz wychowawczyni- pani Joannie Sosin, którzy także wzięli udział w akcji propagowanej przez Nasze Stowarzyszenie
6. Podziękowania ślemy również na ręce pani Małgorzaty Burdzy oraz uczniów ZSZ im. I. Kwiatkowskiego.
7. A także serdeczne podziękowania dla licznych darczyńców indywidualnych:
• Łukasz Agata Morek
• Joanna Ciepły
* Ewa Bednarczyk
• Sylwester Gacek

8. W tym roku również naszą akcję wsparł portal www.domydziecka.org ! Również serdecznie dziękujemy!
Życzymy Wam aby radość, którą sprawiliście naszym dzieciom wracała do Was przez cały nadchodzący rok – najpiękniejszych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia!!

SAMSUNG CAMERA PICTURES