Takich atrakcji nie znajdziesz nigdzie indziej 😉
Termin: Wyjazd planowany jest w okresie 01 – 07 lipca 2017r. /6 noclegów – 7 dni – zaczynamy obiadem w sobotę 01.07.br. – zbiórka od godz. 12.00 do 13.00, a kończymy śniadaniem w piątek o godz. 9 – dzieci należy odebrać z ośrodka do godz. 12.00/. Obóz organizowany jest dla 15 dzieci w wieku 7 – 15 lat.
Miejscem wyjazdu jest Solina – Ośrodek Zagroda Lipowiec w Berezce (http://www.zagrodalipowiec.pl/). Cały Ośrodek jest do dyspozycji wyłącznie naszej grupy.
Cena: 750 zł
UWAGA: cena nie zawiera kosztów dojazdu /dla osób z Dębicy i okolic istnieje jednak możliwość zapewnienia transporu/.
W programie obozu:
PIRACKIE SKARBY – Uzbrojeni w wiosła i mapy wyruszymy w Fiord Nelsona niczym piraci poszukiwacze zaginionego skarbu, ukrytego pośród skalistych brzegów Jeziora Solińskiego. Gdy już odnajdziemy wszystkie skarby i dotrzemy do portu macierzystego czekać tam na nas będzie dzielenie łupów.
TECHNIKI LINOWE zorganizujemy dla Was zajęcia z technik linowych, które poznamy pod czujnym okiem instruktora. Sprawność będziemy szlifować na wysokości zajęcia na ściance wspinaczkowej, zjazdy z budynku oraz wejście na przyrządach tzw. „małpach”.
BIESZCZADY CHALLENGE – gra terenowa w tajemniczej dolinie opuszczonej łemkowskiej wsi. Nauczymy Was podstaw orienteeringu, posługiwania się GPS`m. Zbudujemy przeprawy przez górskie potoki. Każdy otrzyma mapę terenu z tajemniczymi zapiskami, dzięki którym nie zgubi się na tych nieuczęszczanych szlakach.
REJS JACHTAMI – komfortowe jachty zabiorą Was na pełen wrażeń rejs po jeziorze, posłuchacie smętnych opowieści lokalnych żeglarzy oraz odkryjecie piękno Soliny.
SEGWAY – przejażdżki sprawnościowe segwayem po torze przeszkód, segway to dwukołowy pojazd żyroskopowy sterowany ruchami ciała
AQUAZORBA – spacer sucha stopa po powierzchni jeziora w wielkiej kuli
DYSKOTEKA PIANIE – nudzą Cię zwyczajne dyskoteki ? Masz ochotę naprawdę zaszaleć ? W rytmie największych przebojów zabawimy się podczas wieczornej imprezy z laserami wielka ilością piany Dyskotekę poprowadzi profesjonalny DJ.
OGNISKO Z WIECZOREM LEGEND – wspólne wyprawy wspominać będziemy wieczorami przy ognisku, które palić będziemy w dymnej chacie, snując smętne opowieści i legendy bieszczadzkie.
oraz leniuchowanie i plażowanie nad zalewem Solińskim 😉

Nie czekaj! Już dziś dokonaj rezerwacji! Kontakt: /email: magdakoczaj@interia.pl lub telefonicznie 509 181 369/.