W sobotę 19.12.2015r. w ZS Nr 4 SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESim. M. Kopernika w Dębicy ok 300 osób w tym 100 dzieci z rodzinnych form pieczy zastępczej brało udział w przygotowanych przez nasze Stowarzyszenie Mikołajkach. Opiekunowie zastępczy z dziećmi przyjechali do nas z terenu powiatu dębickiego, strzyżowskiego, rzeszowskiego, leskiego, krośnieńskiego i jasielskiego. Paczki dla dzieci pozyskano w ramach Akcji „Zostań Mikołajem”. Lista darczyńców – naszych wspaniałych Mikołajów już wkrótce – na razie te uściski dzieci dla Mikołaja na jednym ze zdjęć są właśnie dla Was!